Goede Zaken
 
Onze VisieOnze Visie
ReïntegratiebedrijvenReïntegratiebedrijven
OpdrachtgeversOpdrachtgevers
OndernemersOndernemers
OndernemingsplanOndernemingsplan
Reïntegratie naar eigen bedrijfReïntegratie naar eigen bedrijf
OndernemersnieuwsOndernemersnieuws
LinksLinks
Contact en RouteContact en Route
E-mail onsE-mail ons
Vrijblijvend gesprek?Vrijblijvend gesprek?
Begeleiding van veteranenBegeleiding van veteranen
Reïntegratie naar eigen bedrijf (IRO), reintegratie
   
 

Reïntegratie naar eigen bedrijf? Misschien een goede optie!

Voor een werknemer die om welke reden dan ook ‘buitenspel' is komen te staan, kan het ondernemerschap een goede optie zijn. We spreken dan over reïntegratie naar eigen bedrijf. Goede Zaken heeft veel ervaring met dergelijke trajecten en boekt zeer goede resultaten door een doelgerichte en persoonlijke aanpak.

 

Alle Goede Zaken coaches zijn zelfstandig ondernemer. We coachen en adviseren dus vanuit de eigen praktijk en ervaring!

 

Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO)

Sinds enige tijd kun je als ex-werknemer met een WW, WAO of WIA uitkering zelf kiezen met welk reïntegratiebedrijf je zaken wilt doen voor jouw begeleiding. Dit verloopt via de zogenaamde Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO). Voorwaarde is dat je nog niet bent aangemeld bij een reïntegratiebedrijf en dat je een WW, WAO of WIA-uitkering hebt. Goede Zaken kent de procedure rond de IRO en kan je volledig informeren over de route die je moet volgen richting UWV en andere instanties. Wij verzorgen in het gehele land trajecten door middel van ons netwerk van ondersteunende kantoren en locale adviseurs die de specifieke marktsituatie in de regio goed kennen.

 

Maak een afspraak met Goede Zaken!

Heb je een WW of WAO uitkering en overweeg je het ondernemerschap? Maak dan een vrijblijvende afspraak (010-4136952) met Goede Zaken om je mogelijkheden te bespreken.Goede Zaken, Laan op Zuid 296, 3071 AA Rotterdam. tel: 010-4136952